Last ned og se webinaret når det passer deg

 

Slik lykkes du med overgangen til skybasert ERP

Eric Pascual fra Vitari tar en prat med Runi Bremseth, økonomisjef i Friday Networks som allerede har vært gjennom prosessen for å flytte ERP-systemet til skyen. Friday Networks forteller deg hvordan de effektiviserte arbeidshverdagen.

Agenda  

  • Hvorfor de hadde behov for en ny løsning
  • Hvordan valgprosessen foregikk
  • Hvordan overgangen har vært 
  • Hva det er viktig å være bevisst på
  • Hvilke gevinster de har oppnådd

Kunde: Friday Networks


Flere og flere innser at en skybasert ERP-løsning er fremtiden. Men det er ikke bare bare å legge om hele økonomisystemet sitt. Hvor begynner du, og hvordan sikrer du at virksomheten får fullt utbytte av investeringen?

Friday Networks har lykkes med overgangen, og vil dele sin suksesshistorie med deg. Den unge bedriften er rådgiver og leverandør av løsninger innenfor nettverk, skytjenester, mobilitet og sikkerhet, og lover sine kunder mer effektivitet og lønnsomhet. Det stiller så klart visse krav til dem selv også. 

Forenkling og automasjon = vekst

Samtidig som Friday Networks hadde et vekstmål, ønsket de å kunne jobbe mer utenfor kontoret. De trengte derfor et system som kunne forenkle og automatisere driften. 

Løsningen som ble utarbeidet i tett samarbeid med rådgiverne hos Vitari, var å gå over til et skybasert ERP som lot dem håndtere alle delene av virksomheten på avstand. Det inkluderer regnskap og lønn, ordrehåndtering og lagerstyring. Ikke minst var det et krav at nettbutikk og sakssystem kunne samhandle på en god måte.


 

Web_invitasjon_CFO_SkyERP_v3_4k