Canes sparer tid ved å automatisere logistikken

20/5/20
Canes sparer tid ved å automatisere logistikken

Med 20 års erfaring og et komplett sortiment tilbyr Canes løsninger innen VVS og komfortgulv. De håndterer alt fra prosjektering og skreddersøm til et ferdig produkt, og deres visjon er å være rørleggerens og entreprenørens beste samarbeidspartner og problemløser.

Å gjøre kunden fornøyd


Kundene sparer tid på å handle hos oss, fordi de kan plukke riktige produkter direkte fra vårt lager. Vi har også tid til å slå av en hyggelig prat med kunden der vi for eksempel løser problemer i et prosjekt for kunden og at kunden ofte ender opp med å gjøre en handel.

- Vi prøver å gjøre det lettvint og lønnsomt for våre kunder, sier daglig leder Erik Try

Vi gir oss tiden til å sørge for at hele kundereisen er en positiv opplevelse, og det har vi muligheten til å gjøre da vi har gode rutiner og et godt system.

Elsker effektive prosesser


- Det er ingenting som er bedre enn å ha verktøy som hjelper oss til å bli mer effektive, sier Heidi.

For 7 år siden utførte Heidi mye manuelt arbeid i Canes. Ved hjelp av Visma Business og autoprodukter håndteres arbeidsoppgavene mer effektivt i dag. Selv om bedriften har vokst fra 6 til 26 ansatte, er det fortsatt kun Heidi som jobber med de administrative oppgavene og regnskapet for Canes. Dette er mulig på grunn av effektiv systemutnyttelse og gode rutiner, som gjør at Canes sparer verdifull tid.

Automatisering av logistikken


Canes sparer mye tid på at logistikkfunksjonen er automatisert. De sparer antageligvis et par årsverk ved at de bruker Visma sine systemer, kombinert med råføring hos samarbeidspartneren Vitari..
Avslutningsvis forteller Erik om samarbeidet med Vitari:

- Vi er avhengig av at det som Vitari leverer fungerer, og det gjør det. Vitari har hjulpet oss med å finne løsninger og programmer som gjør at vi slipper å ansette flere til å håndtere regnskap og administrasjon. Den tiden vi vinner på å ha bedre systemer, øker lønnsomheten vår.

New call-to-action