Vitari vant sølvet i kampen om å være Norges beste arbeidsplass

18 jan, 2020

Torsdag 16. mars fikk Vitari sølvplass i Great Place to Work sin årlige kåring av Norges beste arbeidsplasser.

– Det er helt fantastisk, sier en stolt salgssjef Arve Inge Hoggen om plasseringen. Vitari har hevdet seg blant topp ti fire år på rad, men aldri tidligere fått pallplass.

Systematisk arbeid


Det ligger flere år med hardt arbeid bak det å skape en god arbeidsplass. I Vitari har vi et arbeidsmiljøutvalg kalt “VI-team”, der sitter ledelsen, verneombudet, en sosialminister og en “Great Place to Work” medarbeider. Der jobber vi systematisk med hvordan vi kan skape en enda bedre arbeidsplass.

Handler også om kundene

Asle Sjørbotten synes det er viktig å presisere at alt arbeidet rundt medarbeidertilfredshet også handler om kundetilfredshet.
– Vitari samarbeider med og hjelper kunder med deres forretningsprosesser. For å lykkes med det er vi også helt avhengig av godt samarbeid og gode prosesser internt, forklarer Asle.

Turnover i 2016 var lik 0. Dette gjør at det blir en kontinuitet innad i Vitari og i arbeidet ut mot kunder.

– Vi ønsker å ha så fornøyde kunder som mulig, og et viktig ledd for å få til det er å ha fornøyde medarbeidere som er gode på samarbeid, sier Asle.

Feirer sølvet

Noe av det som er viktig i Vitari er å feire seiere sammen. Derfor lå det fredag 17. mars (dagen etter kåringen) en rød løper når en kom på jobb i Vitari.

New call-to-action