Vitari kåret til årets Visma Partner - fire år på rad!

7/2/20
Vitari kåret til årets Visma Partner - fire år på rad!

Vi er utrolig stolte av å ha blitt kåret til Årets Visma Partner! Dette er en lagseier vi alle har jobbet hardt for. 

Prisen Årets Partner 

“ Årets partner har et unikt fokus på mennesker. Ikke bare i 2019, men over mange år. Hos årets partner er menneskene strategien. Menneskene hos årets partner er ærlige, pålitelige, folkelige og uredde. De har tung kompetanse på alle våre løsninger og de sørger for å være kontinuerlig oppdatert med det som kommer. I tillegg lager de egne løsninger og har over tid bygget solid bransjekunnskap i vertikaler som vi satser på. Årets partner har, spesielt de siste årene, løftet frem nye talenter og bygget nye profiler i selskapet. Med kunden og mennesket i fokus er årets partner godt rigget for det nye tiåret. Årets Partner 2019 er VITARI" – sier Lene Myklebust, fra Visma Software.

Asle Sjørbotten, administrerende direktør i Vitari, kommenterer kåringen slik:

Vi er veldig stolte av å bli kåret til Årets Partner hos Visma for fjerde året på rad. Det er et tegn på at vi står høyt på listen når kunder skal velge sin Visma partner. Dette inspirerer hele organisasjonen til å satse målrettet videre og frigjøre mer tid for norske bedrifter og organisasjonen.

Flere priser for god innsats

I tillegg til å bli kåret Årets Partner, ble vår egen Eric S. Pascual kåret til Årets Forretningsrådgiver. Marianne Thielemann og Martin Van Kervel Flekstad ble kåret til 2 av Visma sine mest verdifulle "spillere"- MVP's ( most valuable players). Sist, men ikke minst, Per Flekstad/ aka Byrå mannen- fikk den gjeveste prisen av dem alle; Hedersprisen. Vi er meget stolte av alle sammen! 

Inspirasjon videre

Dette er en bekreftelse på at satsningen Vitari gjør med å effektivisere løsning og prosess, parallelt med å øke kompetansen på fremtidsrettet teknologi gir resultater. Å bli kåret som Årets Partner er et kvalitetsstempel og en forsikring på at vi overgår Visma sine strenge kvalitetskrav. Målsettingen er å sikre kundene våre optimal drift av deres løsninger. Vi tar denne inspirasjonen gledelig med oss videre, og sikter mot nye høyder i 2020! Tusen takk for alle gode samarbeid i 2019.


Dette ble annonsert under årets Visma Partner Summit, 6. februar, som er Visma sitt viktigste partnerarrangement. Les mer om Vitari, og hvordan vi fokusrere på å frigjøre tid og skape konkurransekraft gjennom moderne teknologi. 

New call-to-action