Vitari er nominert som et «One to Watch» selskap

13/3/18
Vitari er nominert som et «One to Watch» selskap

Vitari har blitt anerkjent og nominert som et «One to Watch» selskap av European Business Awards.

Hva er European Business Awards og One to Watch


European Business Awards og One to Watch er en av de mest prestisjefulle utmerkelser et selskap kan få. Det er ansett som verdens største bedriftskonkurranse, på tvers av landegrenser og industrier. Konkurransen foregår i 35 land, og får stor internasjonal oppmerksomhet. Den får støtte og oppfølging av betydningsfulle sponsorer og partnere, slik som RSM, The London Stock Exchange og Germany Trade and Invest.

Bakgrunnen og målsettingen med konkurransen til European Business Awards


Siden 2007 har European Business Awards anerkjent innovatører, suksesshistorier og etiske entreprenørene i det europeiske bedriftsmarkedet.

Bakgrunnen for denne konkurransen og tilhørende kåringen er at European Business Awards mener at bedrifter spiller en sentral rolle for den økonomiske veksten i samfunnet; alt fra arbeidsledighet til klima og miljøutfordringer, fra konflikt til fattigdom. De mener at det å skape sterkere, mer vellykkede, innovative og etiske næringsgrupper og bedrifter vil bidra til å løse disse utfordringene.

Hva betyr det for Vitari å være nominert til One to Watch?


Det betyr enormt mye for Vitari å bli nominert i European Business Awards som et One to Watch selskap. Vi har tatt et bevisst valg om å være en aktiv samfunsaktør, og bidra positivt der vi kan. Målsettingen er å tiltrekke oss flere kunder, samarbeidspartnere og talentene, slik at vi igjen kan bidra til å skape jobber, vekst og muligheter i samfunnet.

Stem på oss som Public Winner


Vitari er også med i konkurransen om å bli One to Watch Public Winner. I den forbindelse har vi laget en video som beskriver essensen i det vi holder på med, og hva vi anser som kritiske suksessfaktorer.

Nedenfor ser du en link til å både se videoen vår og stemme på Vitari som Public Winner av European Business Awards. Skriv inn din e-postadresse og trykk på «Vote- knappen» ved siden av videoen vår. Dette vil generere en e-post til deg. Klikk på lenken i denne eposten, så er stemmen din registrert. Vi takker på forhånd til alle som stemmer på oss! Det hadde vært virkelig moro å stikke av med denne seieren! 😊

https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/81/23758

New call-to-action