Vitari er kåret av Visma til Årets Partner og Årets Leveransepartner

2/3/18
Vitari er kåret av Visma til Årets Partner og Årets Leveransepartner

Under Visma Partner Summit, som er Visma sitt viktigste partnerarrangement, ble Vitari kåret til både Årets Partner og Årets Leveransepartner.

Dette vil si at Vitari var den partneren som skapte høyest kontraktsverdi, og den partneren som onboardet kunder best i Vismafamilien gjennom 2017.

Vi er meget stolte og ydmyke over å motta disse titlene, og ønsker å takke alle medarbeidere i Vitari som står på hver dag, for å sikre gode resultater og fornøyde kunder. Og takk til alle gode kunder som har skrytt av oss, som anbefaler oss og som er så flotte å jobbe med. Vi skal virkelig gjøre alt for å gjenta dette og mer til i 2018 også! 😊

Vismas uttalelser om Vitari som Årets Partner


Under kåringen uttalte Director of Partner Sales i Visma, Lene Myklebust, følgende om Vitari:

Det er ingen snarveier til suksess, og det krever hardt arbeid. Og hardt arbeid, det skaper vinnere. Det er vinnere som setter kunden først. De overgår sine mål. De leverer kvalitet. Og de har vilje til å gå den ekstra milen som kreves. Partneren er kjent for å inneha høy kompetanse, engasjerte og lojale medarbeider, god ledelse og ikke minst svært fornøyde kunder. Årets Partner 2017 er Vitari!

Hvorfor ble Vitari kåret til Årets Partner og Årets Leveransepartner?


I Vitari har vi et unikt fokus på mennesker og kultur. Det er igjennom menneskene vi skaper de gode kundeopplevelsene og resultatene. I Vitari er menneskene strategien. Alt vi gjør i dag skal vi gjøre bedre i morgen. Dette mantraet er et av de viktigste faktorene til suksess, og som gjør at kunder velger oss som partner og forblir kunde av oss.

At Vitari er Årets Visma Partner er et kvalitetsstempel for deg som kunde


Å bli kåret til Årets Partner og Årets Leveransepartner er et kvalitetsstempel, og en forsikring for deg som kunde på at vi både innfrir og overgår Visma sine kvalitetskrav. VI er Norges største partner av Visma, og vi leverer hele Visma sin produktportefølje. I tillegg yter vi det lille ekstra for å sikre at kundene våre får de rette løsningene og integrasjonene, og rett oppfølging og support.

Les mer om Vitari sin historie her.

New call-to-action