Vitari har inngått samarbeid med EazyStock

3/3/21
Vitari har inngått samarbeid med EazyStock

Nå kan også norske Vismakunder øke marginer og effektivisere varelagerbeholdningen. EazyStock og Vitari har inngått et samarbeid for å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å automatisere og optimalisere innkjøpsprosessene.

Vitari er en av Norges største leverandører av Vismas forretningssystemer og har et ekte kundefokus, ved å leve opp til mottoet: Systemene skal ikke ta tid, de skal gi tid. Vi skal bistå Vitaris kunder med innkjøp og lageroptimalisering, og hjelpe dem å bli konkurransedyktige ved hjelp av EazyStock” sier Agneta Linde, Head of Partner and Community Strategy i EazyStock.

Lageroptimalisering blir stadig viktigere for små og mellomstore bedrifter.

Lageroptimalisering har alltid vært viktig for små og mellomstore selskaper, men med økende kundekrav og strengere konkurranse blir det stadig høyere prioritert. Tradisjonelle forretningssystemer klarer ikke å oppdatere lagerparametere dynamisk og automatisk, noe som fører til dårligere servicenivåer og høye lagernivåer. EazyStock hjelper bedrifter med å optimalisere lageret slik at de har de rette produktene på hyllen, uten å bygge opp store lager og risikere foreldede varer. EazyStock produserer optimalt beregnede ordreforslag som innkjøperne håndterer. Det sparer mye tid og reduserer risikoen for håndteringsfeil.

Vi mener at varehandelsbedrifter har et stort behov for å varsle hele prosessen fra et produkt er bestilt av en leverandør til kunden har mottatt produktet. Med EazyStock kan vi dekke kundens behov for automatisering rundt innkjøp og lageroptimalisering, og gjøre dem enda mer konkurransedyktige og lønnsomme, ”sier Eric Scott Pascual, salgssjef for Visma.net ERP i Vitari.

Samarbeidsavtalen tillater Vitari å selge og implementere EazyStock i Norge, og er tilgjengelig allerede nå.

Om EazyStock

EazyStock er verktøyet som gir deg kontroll over lageret gjennom økt servicegrad, minskede lagernivå og automatiserte innkjøpsprosesser. Den skybaserte softwaren integrerer seg smidig med ditt forretningssystem og gir raske og målbare resultater. EasyStock er en del av Syncron International AB, med hovedkontor i Stockholm, og kunder over hele verden. Les mer på: https://www.eazystock.com/sv/

New call-to-action