Regnskapsbyråets støttespiller på lønn - herfra til skyen!

30/6/21
Regnskapsbyråets støttespiller på lønn - herfra til skyen!

Noen vil få sin lønn i himmelen. De fleste vil få lønn fra skyen. Vitari kan ikke gjøre så mye med det hinsidige, men vi kan bidra til en smidigere hverdag med et skybasert lønnssystem.  

De siste femten årene har de av oss som jobber med regnskap vært på en lang endringsreise. Vi forlot stasjonen med armene fulle av ringpermer og endte opp med en automatisert hverdag. Men det er ikke alle regnskapsoppgavene som har kommet like langt; lønn har knapt kommet seg på toget.

Visma.net Payroll er et stort steg i retningen av en forenklet hverdag for regnskapsbyråer. Lønnssystemet bidrar til et smidig kundeforhold med selvbetjente, automatiserte prosesser og kvalitetsrike data som alltid er tilgjengelig i skyen – og det kan brukes uavhengig av ERP-system. 

Fordeler:

  • Tilgang til alle kunder i ett og samme brukergrensesnitt.
  • Selvbetjente prosesser sørger for at arbeidsoppgaver flyter sømløst.
  • Reduserte manuelle registreringer.  
  • Kunde får bedre kontroll, innsikt og økt forståelse for egen bedrift.

Ønsker du å komme i gang Visma.net Payroll, anbefaler vi at du leser denne artikkelen for å finne ut hva du kan gjøre for å klargjøre deg for omstillingen. Du trenger ikke reise alene, for det finnes gode grunner til at du bør  ha en erfaren støttespiller ved din side når du skal ta overgangen til en automagisk hverdag. 

Bli med på webinar: Bli kjent med Visma.net Payroll

 

Partner in time(føring)

Digitaliseringen har bidratt til at regnskapsbyråene har fått mer tid til verdiskapende oppgaver for kundene sine. Men det er ikke helt uten utfordringer.

For noen år siden opplevde vi at de fleste regnskapsbyråer benyttet seg av et lite utvalg av systemer og tjenester. Nå møter vi sjelden noen som kun forholder seg til ett system, og skulle de selv basere seg på ett eller to systemer, så er det vanlig at deres kunder benytter seg av et tredje og fjerde. 

Utviklingen gir byråene mange muligheter for å betjene kundene sine på en god måte, men samtidig får arbeidet et nytt lag med kompleksitet; de ansatte må ikke bare ha kompetanse på systemer som er i stadig utvikling, de må også holde tritt med nye og endrede funksjoner – ikke minst dersom kundene benytter seg av andre løsninger enn de selv gjør.

Da lønner det seg å ha en partner som alltid er oppdatert på utviklingen og kan sette det inn i din kontekst med dine behov og utfordringer. Vitari jobber tett med regnskapskontor over hele landet og er et av de mest erfarne kompetansemiljøene på programvare fra Visma. Det gjør at vi alltid er oppdatert på hva som kommer i fremtiden.

 

En støttespiller som kjenner deg

Å innføre eller oppgradere systemer trenger ikke være en lang og komplisert prosess, men det vil alltid medføre noe ekstraarbeid. Noen ganger kan det være snakk om enkle integrasjoner, andre ganger kan det kreve større tilpasninger. 

Hvor mye ressurser som kreves og hvor lang tid det tar avhenger av mange faktorer. En ting er likevel sikkert: har du en god partner med erfaring som kjenner deg vil du ikke bare spare tid, du vil også ha en støttespiller som hjelper deg å finne de gode løsningene – skreddersydd til dine ønsker og kundens behov.

Våre rådgivere blir med deg på hele endringsreisen, slik at du alltid har et kjent ansikt å spørre om råd når du trenger det. 

Vi er opptatt av dine ønsker og behov

Når du benytter deg av oss, får du en samarbeidspartner som kjenner bransjen godt. Vi har fingeren på pulsen, både hos regnskapsbyråene, i bransjen og hos Visma. Det gjør at vi kan finne løsninger på felles utfordringer – med dine kunders behov i førersetet.

Denne våren har vi gjennomført et pilotprosjekt på oppsett av egne kompetansemiljø på tvers av byråbransjen. Vi har sett at lønnsmedarbeidere ofte jobber alene, spesielt i mindre byråer, og mangler den naturlige sparringspartneren internt. Det er en utfordring vi har tatt på alvor. Pilotprosjektet har vært en suksess, og på den andre siden av sommeren skal vi opprette nye grupper.

Er du klar for å vite mer? Da lønner det seg å sjekke ut webinaret vårt. Her går vi gjennom det viktigste du trenger å vite om hvordan Visma.net Payroll kan forenkle din hverdag. Hvem vet, kanskje vi klarer å løse dine behov?

New call-to-action