Med ønske om et lysere 2021

31/12/20
Med ønske om et lysere 2021

Kjære alle kunder og samarbeidspartnere,
Et krevende år går mot slutten. Dette året ønsker vi kanskje å glemme - men vi kommer til å huske det for all tid!

For noen ble det brått full stopp, mens for andre ble det tidenes opptur. Felles for oss alle ble behovet for endring. 

Tusen takk til dere som gav oss business, som inspirerte oss og som utfordret oss. Dere har gitt oss mot og lyst til å satse hardt videre. Selv har vi blitt flinkere til å utnytte teknologien, og vi håper at vi har bidratt til det samme i din bedrift. I årene som kommer vil evnen til å utnytte teknologiens muligheter bli avgjørende. Våre konkurrenter og dine konkurrenter jobber aktivt for å frigjøre tid, skape nye forretningsmodeller og bli mer effektive. Det gjør at VI også må fortsette med å øke vår konkurransekraft.

2020 har også understreket viktigheten av trygghet og verdien av personlig kontakt. Teknologien kan løse veldig mye, og online møter er effektive. Men vi trenger virkelig å møtes fysisk for å inspirere hverandre, for å dele, for å løse oppgaver sammen og for å kommunisere på en helhetlig måte. Vi ønsker en økt personlig touch på samarbeidet med dere i 2021 og vil utnytte alle de trygge mulighetene som etter hvert vil åpne seg.

Vi står foran et skinnende nytt år, og vi tror at det kommer til å stråle. Det vil gi oss mange muligheter - som bedrifter og som mennesker. Landet vårt og hele verden vil forhåpentligvis åpnes opp. Undertrykte behov skal dekkes, nervøsitet skal bli til offensivitet, og endelig skal vi kunne gi hverandre en klem igjen!
Takk for samarbeidet i 2020. Vi i Vitari ønsker dere alle fremgangsrikt nytt år!!

Hilsen oss i Vitari

New call-to-action