Kunnskap gir makt

20/11/18
Kunnskap gir makt

Teknologien forandrer arbeidshverdagen vår raskere enn noen gang tidligere. For å sikre at du sitter i førersetet og driver utviklingen videre, fremfor å bli hengende etter, er det ekstremt viktig å holde deg oppdatert på nyheter og trender.

Det er rett og slett en nødvendighet i dagens konkurransemarked. Men det vil koste deg både tid og penger. Er du villig til å investere i kunnskap? Hvor flink er du til å holde deg oppdatert?

Forståelsen og betydningen av kunnskap

Kunnskap kan bidra til å skape konkurransefortrinn. Det vil alltid være en verdi tilknyttet kunnskap. Som Edmund Bruke så fint sa det:

«Det finnes ingen kunnskap som ikke er verdifull»

Eller som Hitopadesha ytret:

 «Kunnskap er det høyeste av alle goder, for ingen kan klare å stjele den, og ingen kan måle dens verdi eller ødelegge den»

Men det er ikke nok med bare kunnskap.

Sammenhengen mellom teknologi og kunnskap

Det er mye snakk om et digitalt skifte med automatisering innenfor regnskapsarbeidet.  Dette gir store utviklingsmuligheter. Men så lenge brukere av teknologien og systemene ikke holder seg oppdatert og kjenner til disse mulighetene, gir det lite verdi.  Det blir satt en demper på effekten, inntil du eventuelt blir utkonkurrert eller tatt igjen av nye aktører som entrer markedet med sine automatiseringsløsninger. Da innser du at noe må gjøres, og du må søke ny kunnskap. Det er viktig å finne nøkkelen til å kombinere teknologi og kunnskap gjennom roboter og andre digitale løsninger.

Hvordan Vitari holder seg oppdatert og tilegner seg kunnskap

I Vitari lever vi av å foredle vår kunnskap til det beste for våre kunder. VI jobber kontinuerlig med å holde kompetansen vår høy og følge med på hva som skjer av nyheter og muligheter, slik at vi har full oversikt over mulighetene rundt programvaren vi leverer.

Vi arrangerer årlig «Brukerforum»;  en arena hvor målsettingen er å oppdatere deg som kunde på nyheter og aktuelle saker. I tillegg har Byråteamet dette året økt fokus på å tilrettelegge flere arenaer hvor du kan holde deg oppdatert, deriblant kurs, nettkurs og gratis webinarer. Målsettingen er at du skal lære noe nytt som hjelper deg i din arbeidsdag,  som igjen gir verdi for dine kunder.

Vårt mantra er; «Alt vi gjør i dag, må vi gjøre bedre i morgen». Vi er kontinuerlig sultne på ny teknologi, nye moduler, nye funksjoner og nyheter vi mener kommer våre kunder til gode.

Hvordan du kan gå frem for å sikre deg kunnskap og holde deg oppdatert

Følgende arenaer anbefaler vi deg å være på/ følge for å holde deg oppdatert:

Vi oppfordrer deg til å sette av mer tid til å holde deg oppdatert. Hvis du føler at tilbudet ikke dekker over alle aktuelle temaer eller er tilstrekkelig nok, gi oss gjerne en tilbakemelding på dette, og foreslå kurs eller arenaer du ønsker at vi skal se nærmere på.

New call-to-action