Autopay til folket!

10/11/17
Autopay til folket!

Vår visjon er «Systemene skal ikke ta tid – de skal gi tid», og er det en tjeneste jeg personlig mener bygger oppunder denne visjonen, så er det Autopay.

Autopay er en automatisk bankløsning hvor du fra økonomisystemet sender remitteringer uten å logge på nettbanken for å sende filen, ei heller logge på dagen etter for å hente returdata – de leses direkte inn i økonomisystemet. Det som kanskje er en skjult hemmelighet er funksjonaliteten ved betaling til utland – agioen eller disagioen blir også automatisk bokført!

Når det kommer til innbetalinger leses disse automatisk inn i økonomisystemet. Ingen pålogging til nettbanken er nødvendig, heller ikke KID . Autopay henter både innbetalinger med og uten KID!

Visste du at du også kan bruke Autopay når du skal tilbakebetale til kunder? Det skjer jo at kunder dobbelbetaler eller har fått en kreditnota. Bruk Autopay! Ikke logg deg på nettbanken.

Det er mye tid å spare ved at du kan jobbe fra økonomisystemet og slippe å hoppe frem og tilbake til nettbanken! Og reskontroene er til enhver tid ajour.

Autopay fungerer både for Visma Business, Visma Global og Visma.net Financials. Det må signeres en avtale med banken din og vi hjelper deg med å sette det i gang. Hva lurer du på? Møt 2018 med å løfte bankføringene til å bli digitale og automatiserte – så kan du bruke tiden din på andre viktigere ting for regnskapet.

Nysgjerrig på å vite mer? Les mer rundt effektivisering leverandørbetalinger eller ta kontakt med oss – i dag.

New call-to-action