5 fordeler med lønn i skyen

12/3/19
5 fordeler med lønn i skyen

Vi viser deg 5 grunner til at du bør flytte ditt lønnssystem opp i skyen.

Effektiv tidsbruk og tilstedeværelse i et digitalisert samfunn blir stadig viktigere. Enten du gjør en totalrenovering i hele bedriften, eller tar det steg for steg, er det uten tvil at du og din bedrift vil dra fordeler av å digitalisere deres prosesser. Et område der det brukes mye tid er lønn og HRM, og derfor ønsker vi å vise deg 5 grunner til at du bør flytte ditt lønnssystem opp i skyen.

Besparelser

Med et nettbasert lønnssystem vil du spare både tid og penger. En slik løsning vil effektivisere dine prosesser, slik at de manuelle rutinene reduseres og automatikk er i fokus. Samtidig vil utgifter du vanligvis forbinder med vedlikehold, oppgradering og IT-drift av ditt lokalinstallerte system forsvinne, da lønn i skyen fjerner lokale servere og oppdateringer. For å toppe det hele baseres ofte nettbaserte lønnssystemer på en abonnementsmodell, slik at det ikke kreves noen store investeringer for å digitalisere din lønnsavdeling.

Mobilitet

Å føre lønn har aldri vært enklere. Med lønn i skyen vil du ikke lenger være bundet av det lokalinstallerte systemet på din arbeidsplass. Her kreves det kun en nettleser og nettilgang, så er du inne. Har du ikke med deg datamaskinen? Da kan du selvsagt også bruke ditt nettbrett eller din smarttelefon. Et nettbasert lønnssystem har smarte apper slik at alle i din bedrift har tilgang til sine relevante områder, hvor som helst og til enhver tid.

Flerfunksjonelt

Lønn i skyen gir deg kontroll på mer enn bare lønnsberegning og feriepenger. Her får du et komplett HRM-system som tar hånd om både timeregistrering, ferie, sykefravær, reiseregninger og utlegg. I grunn alt du kan forvente av et komplett HRM-system. Papirkvitteringer kan kastes med en gang, og utfylling av egenmelding når du er tilbake fra sykdom er allerede tatt hånd om i systemet. I tillegg er satser, lover og regler integrert og alltid oppdatert, slik at både ledere, ansvarlige og ansatte med trygghet kan konsentrere seg om sine oppgaver og ha full og enkel oversikt.

Avansert

Et nettbasert lønnssystem leverer avansert funksjonalitet på en rimelig, enkel og tilgjengelig måte. Stor grad av automasjon gjør din hverdag mer effektiv, og kombinert med automatisk offentlig rapportering og full integrasjon med Altinn får man en svært solid løsning. Det finnes integrasjonsmuligheter mot alle typer økonomisystemer, uansett om ditt system er i skyen eller ikke. Ønsker man høyest mulig grad av digitalisering og effektivisering, er selvsagt et komplett ERP-system i skyen det du og din bedrift vil dra mest nytte av. Å ta dette steget er helt trygt, da de nettbaserte løsningene tilbyr sikker datalagring og jevnlig sikkerhetskopiering.

Gir tid

Alle ansatte i en bedrift vil dra nytte av lønn i skyen. Uoversiktlige lister og skjemaer, tidkrevende punching og andre manuelle tidstyver er ikke-eksisterende, slik at man får frigjort tid til de viktige oppgavene. Enkeltheten og tilgjengeligheten i et slikt system vil gi alle ansatte den forutsigbarheten de trenger for å bruke sin tid riktig.

Mange nettbaserte lønnssystemer er nå klare for større bedrifter, så her har man en god mulighet til å hoppe ned fra gjerdet og rette sin bedrift mot fremtiden. Da vil man få et flerfunksjonelt system for lønn og HRM som leverer avansert funksjonalitet, mobilitet og besparelser og som gir tid for alle ansatte i bedriften.

New call-to-action